november 7

De 7 meest gemaakte fouten bij een spend analyse

0  comments

De 7 meest gemaakte fouten bij een spend analyse

Elke inkoopmanager "moet" eraan geloven: het maken van een spend analyse. Dat wil je gedegen aanpakken. Maar juist dan treden er vaak fouten op.

Ga je een spend analyse opstellen? Ontdek dan eerst wat de 7 meest gemaakte fouten zijn. Ik heb ze in onderstaande slides voor je op een rijtje gezet.

Doe je voordeel er mee!

Ben je inkoper bij een MKB bedrijf en wil je de spend analyse snel en goed geregeld hebben? Of wil je gewoon meer leren en geïnspireerd raken voor bij het maken van een spendanalyse? Of een met data onderbouwde inkoopstrategie opstellen en werken met inkoopdata om een betere en snellere beslissingen te kunnen maken? 

Dan mis je echt iets als je het Spend Lab niet bekeken hebt. Dit is kosteloos, maar je haalt er wel waarde uit samen met meer dan 60 andere inkoopmanagers en adviseurs. 

Loved this? Spread the word


About the Author

Afgelopen 15+ jaar heb ik grote multinationals geholpen om hun systemen en inkoopprocessen te verbeteren. Zo hebben ze beter en sneller overzicht gekregen.

Veel inkoopteams zie ik stoeien met het inzichtelijk krijgen van relevante basis informatie. Er wordt gekozen voor dure mainstream oplossingen. Of er vindt continue miscommunicatie plaats met de interne IT afdeling.

Ik sta te popelen om jou en je team het continue overzicht te geven met minimale tijdsbesteding.

Erik van Buuren

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>