Grow through simplicity

Inzicht in de inkoopdata die je altijd al had, maar nooit zag.

Wij zijn er voor MKB inkoopmanagers die geen zin hebben in spreadsheet-managen en hun inkooporganisatie professioneel willen laten bijdragen aan betere marges en blijere collega's.

Simpele en intuïtieve dashboards

We gebruiken de laatste best-in-class tools waarmee we zorgen dat jouw dashboards altijd intuïtief en gemakkelijk in gebruik zijn. 

Kleine stappen

Geen groot circus, maar kleine, snelle stappen. Telkens resultaat en telkens een check: zijn we nog met het juiste bezig? En zo niet: bijsturen of stoppen. 

Honderden jaren ervaring

Iets goeds maken doe je niet alleen. We hebben hulptroepen met ervaren inkopers die met ons meedenken en hun ervaring delen. Om jou een zo goed mogelijke ervaring te bieden. 

Jij krijgt continue actiegericht inzicht zodat je weet aan welke knoppen je moet draaien om je doelen te bereiken.

Van Excel Micro-managen

Je hebt alle ervaring op het gebied van inkoop, maar bent geen IT-professional. Communiceren met interne IT loopt niet soepel genoeg om het inzicht te krijgen dat jij nodig hebt. Je bent bezig met brandjes blussen en schade beperken achteraf. De beslissingen die je neemt, zijn gebaseerd op Excelletjes die incompleet of achterhaald zijn en veel tijd kosten om samen te stellen.

Dit gaat ten koste van jouw effect en impact op de langere termijn (en op het grotere geheel: het resultaat van de gehele organisatie).

Zo kunnen jij en je team niet groeien zoals je zou willen.

naar Strategisch leiden

Jij en je team hebben continue het inzicht dat nodig is om beslissingen te nemen en te kunnen werken aan het verbeteren van marges en werkkapitaal. Jouw team is geliefd binnen je organisatie en je leveranciers weten dat je niet te foolen” bent. Je weet precies bij welke fabriek, warehouse, leverancier of product actie ondernomen moet worden om marges te vergroten en bij te dragen aan meer winst onderaan de streep. 

Je hebt 24/7 zicht op contract statussen, spendposities en inkoop behoeftes. Hierdoor kun je je inkooporganisatie leiden, een inkoopstrategie opstellen en een flinke stempel drukken op de bedrijfsresultaten van de organisatie.  

ONZE KLANTEN

Business side & data side

You understood the business side of the project – but also the data side so you were able to act as a bridge between the two.

Tony ... BI Professional bij grote Corporate

Rust in m'n hoofd

In de design sessie kwam alles wat in mijn hoofd zat tot een overzichtelijk geheel, waar direct aan gebouwd kon worden.

Sven ... Mede-eigenaar Masters of Interior Design

Ons mooiste product voor het MKB is volop in ontwikkeling. En jij kunt nu meedoen...

GROW THROUGH SIMPLICITY

Afgelopen 15+ jaar heb ik grote multinationals geholpen om hun systemen en inkoopprocessen te verbeteren. Zo hebben ze beter en sneller overzicht gekregen. 

Veel inkoopteams zie ik stoeien met het inzichtelijk krijgen van relevante basis informatie. Er wordt gekozen voor dure mainstream oplossingen. Of er vindt continue miscommunicatie plaats met de interne IT afdeling.

Met onze GRiiP methode kunnen we in een maand al een eerste resultaat neerzetten. Super simpel en snel. Geen circus, gewoon een mooie oplossing voor jouw probleem. Kleine stappen, snel resultaat met sterke communicatie. Daar loop ik warm voor. 

Ik sta te popelen om jou en je team het continue overzicht te geven met minimale tijdsbesteding. 

- Erik van Buuren, oprichter Process Simplicity

ZIJ GINGEN JE VOOR

Afgelopen 14 jaar hebben wij waarde bijgedragen aan onder andere:

>